Forum -> pomoc przedlekarska

Tytuł:pomoc przedlekarska
Autor:Maniek
5.8.2010, 11:08
Przeczytałem tutaj o pomocy przedlekarskiej. Jest tam napisane, że chormu trzeba podac odpowiednia dawke aspiryny i nitrogliceryny. Skad mam wiedziec jaka dawka aspiryny jest odpowiednia?

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
nosił wilk razy kilka ponieśli i...

nadcisnie_8.jpgpolskie_towarzystwo_nadcisnienia_tetniczego.jpgangiologia.gifpsychiatria_2.jpgnadcisnie_15.jpgpsychogenne_i_polekowe_zaburzenia_ruchowe.jpg

• Forum
  • Przeczytałem tutaj o pomocy przedlekarskiej. Jest tam napisane, że chormu trzeba podac odpowiednia dawke aspiryny i nitrogliceryny. Skad mam wiedziec jaka dawka aspiryny jest odpowiednia?...(więcej)
  • Gdzieś słyszałam, że najbardziej na zawał serca naraża stres. Tutaj nic nie jest w tej kwestii powiedziane. Ktoś wie coś na ten temat? ...(więcej)
  • ja jestem po zawale i na całe szczęście nie zrobił u mnie dużego spustoszenia w organizmie więc czuję się jakbym w ogóle nie przechodził go i na całe szczęście ...(więcej)
  • Wiem, że młodzi ludzie też przechodzą zawały serca, jakie mogą być przyczyny w tak młodym wieku?...(więcej)
  • Hej U mojego chłopaka stwierdzono ostatnio miażdżycę. Czym ta dolegliwość może być spowodowana i jakie konsekwencje ona niesie dla mojego chłopaka....(więcej)
  • Czy ktoś z was wie jak przewidzieć lub zdiagnozować nadchodzący zawał, czy można się przed nim jakoś uchronić?...(więcej)